top of page

FAQ

For what ages are these pritables recommended?

The recommended age range is between 6 and 10 years. Depending on your child's writing and reading skills, they may need some guidance, which is why we recommend assisting your child in reading and completing these activities, which is a great opportunity to interact and create a strong connection between you.

 

Ce conține jurnalul mai exact?

Volumul 1 al Jurnalului Happy Kid a fost construit în jurul noțiunilor de stimă de sine si încredere în sine, autocunoaștere și aprecierea valorii personale, și recunostință. Jurnalul explică, exemplifică și invită la introspecție și la exercițiu pentru a-i sprijini pe copii să descopere și să-și construiască o stimă de sine puternică, să le crească încrederea în ei, să-și descopere punctele forte și să știe că sunt unici și foarte valoroși, exact așa cum sunt, și nu în ultimul rând, să învete să fie recunoscători.

Cât durează jurnalul?

Jurnalul are pagini de completat zilnic pentru o perioadă de 30 de zile și partea de activități care necesită scris și/sau desenat care poate fi completată în orice moment, pe masură ce sunt parcurse informațiile. Copiii sunt încurajați să-și completeze jurnalul în fiecare zi, dar, având in vedere că paginile nu sunt datate, o pot face în ritmul lor, și dacă se întâmplă să omită să completeze într-o zi, pot continua fără probleme zilele următoare.

Am considerat că 30 de zile este o durată foarte bună, suficient cât să-i ajute să-și creeze o rutină, completarea în jurnal să devină pentru ei un nou obicei zilnic, dar în acelasi timp, să nu înceapă să îi obosească. Având în vedere segmentul de vârstă pentru care este recomandat, și plecând de la ideea că nu au mai ținut un jurnal până acum, o carte mai lungă ar fi putut fi prea voluminoasă, plictisitoare sau prea grea pentru mâinile mici.

Can I order more printables for school or a group?

Nothing would make us happier than to reach as many children around the world as possible. Write us an email at laura@lifebloom.org for price offers for groups.

What is the delivery cost?

The are digital produtcs, no item will delivered

bottom of page